eventsoverview1098

TORSKEKLUBBEN 3 - 2023/2024

Vi har glæden af at holde sæsonen 2023/24 tredje torskemiddag; DECEMBER-torsk torsdag den 7. DECEMBER 2023. Torskemiddagen bliver som sedvanlig servert for Torskeklubbens medlemmer kl. 18:00 torsdag den 7/12-23 i NORGES HUS, Amager Boulevard 111A, 2300 Kbh.S. Vi ser frem til hyggeligt samvær og ikke minst igjen til å høre medlemmenes gode anekdoter og (korte) historier om opplevelser i Norge, Danmark og andre steder; - og gjerne om torsk!

Dato:
07. desember 2023 kl. 18:00 - 22:00
Sted:
NORGES HUS, Amager Boulevard 111A, 2300 Kbh.S.

JULEAUKTIONEN

HUSK! at tage med en gave eller 2, det kan være alt fra en indpakket forundringsgave til nogle flasker, som vi andre kan købe for at støtte ældre og ofte enslige nordmænd – sammen med børnebørn – der bliver inviteret til juletræfest 4. juledag i Norges Hus - hvor vi spiser lidt, går rundt juletræet og synger norske julesange.

 

SANG

Vi får også besøg af Helena Bjarkadottir og Ivar Sandve, der bliver akkomponeret med en pianist, som kommer og synger julen ind - Det forlyder at de har nogle fantastiske stemmer - så glæd jer!

 

Lad os alle hjælpe hinanden, dele ens netværk og invitere til fælles nydelse af både kultur, mad & drikke og viden. Tjek om du har en i dit netværk som du vil dele med os.

 

Torsken bliver serveret af Synneva og hendes fantastiske medarbejdere, og vi gør som vi plejer - spiser, hygger i godt selskab.

 

Bindende påmelding senest SØNDAG den 3. DECEMBER kl. 21:00 på E-mail til Formannen – tryk på linket nederst i denne mail - OG når det kommer en mailbrowser frem, skriv at I tilmelder jer, og så send mailen.

 

Kuvert-prisen er DKK 400,-. (NB! Husk kontanter!)

PS! Kommer du i bil, er der fri parkering på dagen 👍

 

Har dere bekjente eller nye kandidater til Klubben, så er dere som tidligere hjertelig velkommen til å invitere dem med! For å bli medlem gjelder dog fortsatt, at man skal være 'norskfødt eller av norsk herkomst'. Husk nå vores fælles mål; at rekruttere mindst 2 nye medlemmer i løbet af sæsonen.

 

PS: Man skal være medlem av Norsk Understøttelsesforening (NU) for også å kunne være medlem av Den Norske Klubb (Torskeklubben). Medlemsinnbetalingen på kr. 200 (+ gave) per år overføres til NU's sekretær (Pål Trolle Otterstad) på bankoverførsel til konto: 1551-3169022607 / Mobilepay til nr. 51 29 29. NB! Husk at påføre navn plus NU.

 

Vi glæder os 🙂

 

Jahn Fredrik Hermansen - Formann Torskeklubben